Tjuvstart: Vrimmelpøbb med Kristian Raanes

Han har lovt at valthornet blir igjen heime. I stedet blir det fengende, poppete, Americana, når Kristian river fram gitaren!

Til tross for sin unge alder har Kristian allerede rukket å utmerke seg på flere områder som musiker rundt om i Norges land. Han har lenge vært en populær gitarist blant mange artister og band, i tillegg til å drive som soloartist og trubadur på siden. I Rennebu har han også blitt sett som gitarist til Astrid S., ved jevnlige besøk hos sine besteforeldre som bor på Berkåk og som vikar ved Kulturskolen.

Han startet musikkarrieren i Orkdal Felleskorps som valthornist, byttet over til trommer i håp om å bli like tøff som storebror før han omsider begynte på piano i kulturskolen som 9-åring. Allerede her merket han en enorm interesse for musikk og toner, noe han virkelig har gitt uttrykk for hver dag siden han året etter fikk sin første gitar.
Tidlig 2018 fikk Kristian en telefon som skulle gi året en helt annerledes klang enn planlagt.
Han hadde nettopp bestemt seg for å slutte på studiene og satse fullt ut på musikken i det en stemme med Oslodialekt ringte av nysgjerrighet: ”Har du noen gang tenkt på å melde deg på Idol?”. Fast bestemt på at han hverken passet inn i konseptet eller hadde stemme nok til å komme noen veg i en slik konkurranse, takket han pent nei til forespørselen. Noen uker etterpå satt likevel Katarina Flatland hjemme i stuen hos Kristian.

2020 ble for Raanes et år med fokus på låtskriving, produsering og utgivelse, med en god dose opptredener mellom slagene. Han har allerede en sterk katalog som låtskriver i en poppete variant av Americana-sjangeren, men dette til tross ryktes det store overraskelser i løpet av året.

Og nevnte vi at Kristian spiller tre sett, fra klokka 22.00?

Velkommen!

Dato:
23. oktober 2021
Tidspunkt:
21.00
NB! Aldersgrense: 18 år
Sted: Bygdapøbben,
Billett kjøpes på stedet: 200,-
Adresse:
Bygdapøbben, Mjukliveien, Berkåk, Norge
googlemap