Skjærp dæ

Den nordnorske forfatterdivaen Astri Hansen Juvik møter trønderrockeren Terje Tranaas på scenen. Vi lover: Du har nok aldri opplevd noe lignende før.

Knakende gode livsfilosofiske tekster mikses med musikk komponert eller spesielt utvalgt for anledningen. Teksten og musikken er skjør som glass eller brautende og frampå – som livet selv.

Forestillingen «Skjærp dæ” bygger på Astri Hansen Juvik sine tekster fra boka «Livet – minutt for minutt». På plakaten står det: «Nå er det på tide at vi blir snillere og rausere både med oss selv, hverandre og jordkloden! Intet mindre.»

Terje Tranaas er hjernen bak det musikalske arrangementet.

TERJE TRANAAS er musiker og komponist med lang fartstid i musikkbransjen. Han har blant annet jobbet som musiker i DDE (1992-2002) og har fortsatt i Åge & Sambandet i tiden etterpå. Terje er en allsidig kjernekar som også arbeider som arrangementsansvarlig i Hilmarfestivalen i tillegg til å være styreleder i Festivalnettverk Trøndelag.

ASTRI HANSEN JUVIK kommer opprinnelig fra Lofoten, men har etter hvert funnet sin heim i Steinkjer. Hun har i en årrekke skrevet tekster for reklamebyråer og bedrifter, til magasiner og aviser. I 2017 skrev hun tekstene til boken ”Livet. Minutt for minutt” utgitt på Embla forlag. Forfatteren og gestaltterapeuten Astri setter ord på det genuint menneskelige og berører ved å beskrive livsopplevelser nakent og presist.

 

 

Dato:
26. oktober 2021
Tidspunkt:
18.00
Sted: Biblioteket
Billett kr. 200.-
Adresse:
Holtålen bibliotek, Graftåsvegen, Ålen, Norge
googlemap