Quintus med Tricia Boutté «En aften i New Orleans» og Singsås skolekorps

Fylkesmusikerne i Quintus har de med seg vokalist Tricia Boutté fra New Orleans når de portretterer musikk fra samme by. Og de får drahjelp av Singsås unge, lovende!

Tricia har sunget hele sitt liv, på scener i hele verden, og med sin kraftige og lekne stemme gjør hun jazz, blues og gospel med sitt særegne preg.
Quintus vil her vise frem alt som er av musikalsk lekenhet fra byen som ligger langs Mississippis utløp.

Fylkesmusikerne i Quintus har reist fylket på kryss og tvers siden de ble etablert som ensemble på 19190-tallet. På samme måte har de reist i ei rekke musikalske uttrykk. Men den ekte, amerikanske jazzen fra der hvor Mississippi møter havet har de alltid hatt nært. Og det hele blir ikke dårligere av at de denne gangen entrer scenen med unge, lokale krefter.

”En Kveld i New Orleans” tilbyr varme, glede og masse energi. En riktig vitamininnsprøytning for oss trøndere, etter over et år med koronatiltak.

Dato:
27. oktober 2021
Tidspunkt:
18.30
Sted: Singsås skole
Billett kjøpes på stedet 200,- gratis for barn
Adresse:
Singsås skole, Singsås, Norge
googlemap

Her opptrer disse utøverne

  Tricia Boutté

  Tricia Boutté-Langlo er en amerikansk vokalist som hovedsakelig synger jazz, soul og funk. I Norge er hun kjent for å ha deltatt i flere samarbeidsprosjekter med norske musikere.

  Anders Bast

  Sjøl om han er en ettertraktet utøver i kongens by, prioriterer han alltid å spille med fylkesmusikerne i Quintus.

  Elisabeth Fossan

  Trenger du en superflink og trivelig trombonist som er god på rytmer og improvisasjon, er Elisabeth Fossan rett adresse.

  Lasse Leo Ehn

  Lasse Ehn tok sin mastereksamen “Master in music perfomance” ved Rytmisk musikkonservatorium i København 2010. Lasse har hatt Køpenhavn som […]

  Steffen Granly

  Steffen er den nye faste tubaisten i Quintus.

  Sturla Hauge Nilsen

  Sturla er trompetist, komponist og storbandleder som spiller med Quintus så ofte han kan.