Pocus: Triokonsert

Forrykende rytmisk og groovy, men også uendelig lyrisk og vakkert! Gjør klar for klassisk kammermusikk av høyt kaliber når fylkesmusikerne i Pocus kommer på besøk.

Pocus gir deg en intens og nær konsertopplevelse med moderne, klassisk musikk for obo, piano og cello. Verker av tre amerikanske komponister står på programmet: James Winn, Nikola Resanovic og André Previn.

Dette er musikk som er forrykende rytmisk og groovy. Noe er dissonerende, utfordrende og inviterer deg til å utforske nye klanger og følelser. Og noe er bare uendelig lyrisk og vakkert.

Pocus lar deg få komme tett på og høre klassisk kammermusikk av høyt kaliber. Trioen er en del av Fylkesmusikerne i Trøndelag som har som mål å bidra til et rikt og variert kulturliv i hele fylket.
Pocus betår av Elin Torp Meland på obo, Jon Kristian Bye på piano og for tiden Astri Hoffmann-Tollaas som vikar på cello.

Dato:
12. november 2021
Tidspunkt:
12.05
Sted: Kulturskolen

Her opptrer disse utøverne

  Astri Hoffmann-Tollaas

  Astri Hoffmann-Tollaas er en norsk-tysk cellist fra Berlin med utdannelse fra NTNU Institutt for musikk og Royal Academy of Music i London

  Elin Torp Meland

  Elin Torp Meland spiller obo i fylkesmusikertrioen Pocus.

  Jon Kristian Bye

  Jon Kristian er nytilsatt fylkesmusiker i Trøndelag, som spiller i piano trioen Pocus.