Kulturminneformidling: Seminar for planleggere

Hvordan kan vi utnytte kulturminnene våre som ressurs i samfunnsutviklingsarbeidet? Det er temaet når Namsskogan kommune inviterer til seminar med arkeolog Kristin Prestvold.

Kristin Prestvold er formidlingssterk arkeolog i Trøndelag fylkeskommune. Hun jobber til daglig med tilrettelegging, attraksjonsutvikling, og formidling av opplevelser av kulturminner. I dette seminaret gir hun konkrete eksempler på formidlingsarbeid som er gjort med utgangspunkt i Sør-Gjæslingan, Nærøya, og andre steder i fylket. Undervegs får du se tekst, bilder, og film som inspirerer.

Seminaret er retta mot deg som arbeider med samfunnsutvikling og planlegging. Det blir lagt til rette for diskusjon og samtale om hvordan vi kan utnytte Namdalens kulturminneressurser samfunnsutviklingsarbeidet.

Velkommen!

4. november 2021
Namsskogan hotell

Kristin Prestvold

Kristin Prestvold er utdannet arkeolog med historie og sosialantropologi i fagkretsen. Hun har fokus på kulturminner som møteplasser mellom mennesker, og jobber til daglig med formidling, attraksjonsutvikling og opplevelser av kulturminner i Trøndelag fylkeskommune.