Du skal høre mye… med Are Sende Osen

Are Sende Osen er prisbelønnet komiker og programleder i TV og Radio. Nå gjør han standup på Bygdapøbben!

Herr Sende Osen er kjent fra TV- programmene «På Tro og Are» og «Normal Galskap» og radioprogrammene XL, BareAre og Lønsj.
Men mest kjent er han nok ifra radioprogrammet «Are og Odin» Faktisk er det mange mennesker som bruker å mumle og/ eller rope «Are og Odin» når de ser ham på gaten enda han bare er èn person. At han forleden dag ble forvekslet med Tore Strømøy i Pirbadet i trondheim er verken her eller der og har ikke noe med dette å gjøre.

Småbarnsforeldre vil muligens kjenne igjen stemmen hans i dukkefiguren Gilbert i barne-TV programmet «Bamselegen».
Are har også aktuell med podkastserien «Kongerekka» som handler om de gamle norske kongene.
Are har drevet med stand up og underholdning i over 20 år. Med sin ledige og spontane stil blander han humor, alvor, glede og svartsinn. Han balanserer hårfint på grensen til det vulgære men snubler (nesten) aldri over.

Osen kan tulle med mye rart, men hvor det blir av sokkene i vaskemaskina er ikke noe han undres over på standup- scenen.
Are forteller at han ser fram med stolthet og glede til å være med på Vrimmelfestifalen Sør, nærmere bestemt Bygdapøbben. Publikum anbefales å ta på seg nyrebelte under showet hans, slik at de skal unngå å le på seg brokk.
Kanskje kommer det lokale skrønemakere på podiet også?

 

Dato:
6. november 2021
Tidspunkt:
19.00
Sted: Bygdapøbben,
Inngang: 300 kr, forhåndssalg av billetter på Bygdasentret
Adresse:
Bygdapøbben, Mjukliveien, Berkåk, Norge
googlemap