Arbeidsplasskonsert med Quintus

Gjør klart for musikalsk pustepause på både inn- og utpust når Quintus kommer på besøk.

Har du behov for å skru opp stemninga et par hakk, eller trenger du rett og slett litt ny og annerledes input i hverdagen? Uansett er fylkesmusikerne i Quintus et godt valg. Vi lover øregodt av det fengende slaget når Quintus svinger innom.

Quintus ble startet som et  profesjonelt band i 1994. Det begynte som en tradisjonell messingkvintett som spilte musikk fra det klassiske repertoaret. Siden da har trommer blitt lagt til. Bandet fortsatte da med å spille rytmisk musikk ved hjelp av egne arrangementer, hovedsakelig basert på folkemusikk fra hele verden.

Quintus preges av deres fantasi og glede og entusiasme de kommuniserer med publikum. Quintus forsøker stadig å utvide sine musikalske horisonter. Ved å samarbeide med ulike kunstnere som representerer forskjellige musikalske stiler, fortsetter Quintus å engasjere seg og utvikle nye og spennende kunstneriske konsepter.

Dato:
30. oktober 2018
Tidspunkt:
16.00
Sted: Coop Marked Høylandet

Her opptrer disse utøverne

  Elisabeth Fossan

  Trenger du en superflink og trivelig trombonist som er god på rytmer og improvisasjon, er Elisabeth Fossan rett adresse.

  Morten Schrøder

  Som mangeårig fylkesmusiker danner Morten kjernen i Quintus.

  Lasse Leo Ehn

  Lasse Ehn tok sin mastereksamen «Master in music perfomance» ved Rytmisk musikkonservatorium i København 2010. I dag er Lasse fast […]

  Anders Bast

  Sjøl om han er en ettertraktet utøver i kongens by, prioriterer han alltid å spille med fylkesmusikerne i Quintus.

  Sturla Hauge Nilsen

  Sturla er trompetist, komponist og storbandleder som spiller med Quintus så ofte han kan.

  Steffen Granly

  Steffen er den nye faste tubaisten i Quintus.