Christoffer Bottolfsen

Christopher har vært medlem av Absence i ti år.

Han er kjent for sine kjappe windmills, og gjør vi noe morsomt på et show, er det garantert han som har funnet på det. Han elsker breaking og hiphop, er livredd for slanger og avhengig av chili.

Christopher Bottolfsen aka ( Birdy ) født 1986 i Bergen. Vokste opp som en energi full gutt som ikke viste hvor han skulle gjøre av det. Gikk på alt fra fotball til ring på spring, helt til han startet på ungdomskolen og fant B-boying i 2001. Christopher har siden danset den gang, han forelsket seg i Hip-hop kulturen og bevegelsene i breakingen. Christopher har funnet sitt talent innenfor Breaking som han uttrykker på sin egnen måte altså KRAFTFULL, RYTMHE KONTROLL OG ENERGI. Når du ser Christopher danse så vil du få følelsen akkurat som er beskrevet.

Christopher som person er noe helt for seg selv, hans venner beskriver han som DEN morsomste de kjenner og han kommer på mye rart og morsomt når ABSENCE lager en forestilling sammen. Christopher er en Gladdråpe bergenser, han er utadvendt og kommer du i prat med han så vil du sikkert begynne og le

Christoffer Bottolfsen deltar på følgende arrangement