Artikkel: Vrimmelkonkurransen 2019

Vrimmelkonkurransen 2019

VRIMMEL-konkurransen, regler:

1. Alle som har tre stemplinger på vrimmelkortet sitt kan bli med i trekning av premier. Du får stempel i kortet når du har deltatt på en Vrimmelaktivitet. Skolen har stempel. Det finnes også stempel på kveldsarrangementene

2. Du kan vinne anvendelig drikkeflaske i aluminium. Det er derfor det må stå navn på kortet. Det blir trukket premier slik at minst to fra hver skole får premie. Skoler med mange elever som sender inn får flere premier.

3. Hovedpremien er en drømmedag med fylkesmusikerne i Quintus. (Quintus er eksperter på å lage musikk sammen med og for unge.) Denne premien er det klassen som vinner. Det er derfor det må stå klasse på kortet.
    Klassen bestemmer sjøl hvordan premien skal brukes. Kanskje vil de spille sammen med Quintus aleine, kanskje lage en konsert sammen med dem for noen andre, eller kan hende ønsker klassen seg en konsert. Mye er mulig.
    Drømmedagen med Quintus blir gjennomført i vårsemesteret 2020 etter nærmere avtale.

Gjennomføring av konkurransen:
Alle skoler får utdelt stempel. Lærerne på skolen sørger for at det blir med på Vrimmelaktivitetene, slik at de som ønsker det kan stemple etterpå.
Etter VRIMMEL samler skolene inn kortene og sender dem samlet innen 10. november til
Trøndelag fylkeskommune
v/Anders Skaugen